Het werk van Team Performers

Cases

Case Energiesector

Kentering ontevredenheid over teamleider.

Case BegripsCode

Effectievere samenwerking en meer begrip door betere communicatie.

Case verdeeld team AIMMS

Bedrijfsbrede interventie voor zelfontwikkeling en zelfinzicht hebben tot meer begrip en betere samenwerking geleid.

Referenties

Bijzonder hoe de vragen van Annemarie maakten dat ik al na twee sessies de dingen heel anders ging zien. Ik zit beter in mijn vel, sta relaxter in mijn werk en wat in me zit komt er beter uit. Annemarie laat je je veilig voelen, de gesprekken zijn heel ontspannen en open, en ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Nadien had ik meestal direct nieuwe energie en pakte ik zaken meteen anders aan.
Geri Wijnen, ontwikkelingsmanager bij Wereldhave
Raymond Witvoet is een zeer ervaren adviseur met een stevige dosis aan strategische en operationele bagage. Een denker en doener tegelijkertijd. Hij is een creatieve meedenker en beschikt daarnaast over een groot netwerk van contacten om ondernemers concreet verder te helpen.

Raymond heeft mij op meerdere momenten en bij meerdere vraagstukken geholpen bij het neerzetten van mijn huidige onderneming FLOOW2. Ik raad hem van harte aan bij ondernemers met interessante, uitdagende vraagstukken.

Will Robben, Ondernemer
Annemarie en haar werkwijze kenmerken zich door:
• oprechte nieuwsgierigheid
• de kern raken
• vrij zijn van oordeel
• ruimte geven aan intuïtie en gevoel
• doel en actiegericht
• warmte en ondersteunen
• Dit zorgt er voor dat de antwoorden die in mijzelf lagen ‘opgesloten’ vrij kwamen en ik op basis daarvan in actie ben gekomen en echte en blijvende verandering ervaar.
Annemarie is uitstekend in staat om als begeleider/ facilitator de volgende processen tot een succes te maken:
• persoonlijke transformatie
• verbeteren van teamdynamiek
Bartjeroen van der Veen , Partner bij De Droomfabriek