Josien PenningsWat is er mooier dan verwondering en twijfel?
WAT
werkconferenties, energieke out of the box workshops, brainstorms, teamsessies, training, coaching , intervisie, onderzoeksgesprekken en (Socratische) dialooggesprekken.

HOE
Energiek, enthousiast, aandachtig, open, verbindend, motiverend, aansprekend, prikkelend, uitnodigend, soms beetje vreemd, maar altijd concreet, structuur in ’t oog houdend zonder dwangbuis te worden, en ‘t liefst iets voorbij jouw eigen grens….

MET WIE
Soms alleen, het liefst samen met professionals uit mijn netwerk want dat geeft mij energie, verrijkt mij met kennis en visie.
Altijd in nauwe afstemming en samenwerking met de deelnemers. Because It’s all there for you!
Samenleven en samenwerken kan alleen als we bereid zijn om verschillen en diversiteit te benutten. Iedereen draagt bij vanuit zijn eigen kleur!

VANUIT
de overtuiging dat iedereen waardevol kan bijdragen aan het grote geheel van ons bestaan.
Alles wat nodig is is aanwezig. De kunst is om dat wat nodig is en beschikbaar is op een slimme manier met elkaar te verbinden. Durf je vraag, verlangen of droom te delen, zodat we je kunnen helpen het waar te maken!
Wat is er mooier dan verwondering en twijfel…Daar ontstaat ruimte voor verandering, leren en persoonlijke groei

GRONDGEDACHTE
Wij vormen met elkaar slechts schakel in het grote geheel. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen bijdrage.Samen zijn we verantwoordelijk voor het geheel. Laten we ons bewust zijn dat eigen belang niet altijd dat is wat het lijkt!

josien@teamperformers.nl
+31642315959