Annemarie SnoeckWe must be the change we wish to see in the world - ‘Gandhi’
Wat ik breng is leiderschap – in al zijn verschijningsvormen – voor zowel individuen, teams en organisaties. Voor mij is leiderschap een unieke combinatie van menselijke bezieling en zakelijke doelgerichtheid. Werkelijk begrijpen en erkennen wie je bent, geeft de ondergrond om te staan voor wat je brengt.

Mensen waarderen de veilige ruimte die ik creëer om te ontdekken en stappen te maken. Ik werk met dat wat er daadwerkelijk speelt en relevant is voor het team. Door het verhelderende proces van coaching, co-creatie, spiegelen en vele mogelijke werkvormen zijn de concrete uitkomsten niet meer dan een logisch gevolg.

Ik houd van afwisseling en faciliteer maatwerk. Als trainer en teamcoach is geen team gelijk, geen mens of organisatie hetzelfde. Daarin zit voor mij juist de potentie en het plezier. Mijn toolbox is rijk gevuld, mijn ervaring zeer gevarieerd en ik ben altijd in voor een nieuwe hulpvraag die een antwoord behoeft.

Team Performers – Nobody is perfect but a team can be.
Waarom teams? Een team is mijns inziens de kleinste eenheid die overzicht kan brengen in de complexiteit van onze huidige wereld en daarmee ingewikkelde zaken kan omzetten naar kansen en opportunities die werkelijk passend zijn.
Met Team Performers ontsluit ik graag bij u, in uw team of organisatie de aanwezige potentie. En daarmee maakt u – als vanzelf – kennis met het teampotentieel van Team Performers.

annemarie@teamperformers.nl
+31653565718

Referenties

Annemarie heb ik gedurende 3 jaar meegemaakt als team coach en als persoonlijke coach. In beide situaties valt op hoe goed zij kan luisteren, en hoe comfortabel de sessies aanvoelen. Zonder al te veel te sturen komt de essentie of de worsteling doorgaans soepel boven tafel, maar dan juist op de golven van de energie van de groep of het individu; heel mooi. En effectief!
Marcel Mourits , VP Supply Chain Strategy bij AIMMS Decisions Technology
Bijzonder hoe de vragen van Annemarie maakten dat ik al na twee sessies de dingen heel anders ging zien. Ik zit beter in mijn vel, sta relaxter in mijn werk en wat in me zit komt er beter uit. Annemarie laat je je veilig voelen, de gesprekken zijn heel ontspannen en open, en ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Nadien had ik meestal direct nieuwe energie en pakte ik zaken meteen anders aan.
Geri Wijnen, ontwikkelingsmanager bij Wereldhave

Cases

Case Energiesector

Kentering ontevredenheid over teamleider.

Case BegripsCode

Effectievere samenwerking en meer begrip door betere communicatie.