Bouwen aan goede teams

De mensen van Team Performers zorgen met maatwerkoplossingen dat teams meer realiseren, beter presteren met meer plezier!

Het is simpel, als je in een team investeert, betaalt die investering zich dubbel en dwars terug. In de sport vinden we het heel normaal dat er de hele week wordt getraind voor de wedstrijd in het weekend. In organisaties is het vaak andersom. Er wordt continue gepresteerd en incidenteel getraind. Trainen is echter cruciaal om een echte goede teamperformance te ontwikkelen. High performing teams werken efficiënter, behalen betere resultaten, zijn fitter en hebben meer plezier! Wat houdt je tegen om daar niet in te investeren?

Het Team Performers diamantmodel: welk facet van de diamant van uw team of organisatie kan meer glans gebruiken?

De diamant met de 7 P’S van goede teams:

PURPOSE
helder hoger doel

PROFILING
jezelf en de ander kennen

POSITIONING
iedereen op de juiste plek

PERCEPTIVENESS
elkaar kunnen lezen

PERFORMANCE
voortgang bijhouden

PLEASURE
vieren van succes

POTENTIAL
ontsluiten van aanwezige potentie

Het Team Performers 7P diamantmodel van goede teams!

Wanneer voegen wij wat toe?

Matige resultaten? Grote dilemma’s? Slechte communicatie? Langs elkaar heen werken? Hoog ziekteverzuim? Negatieve sfeer?

Een paar voorbeelden van situaties waarmee elk team te maken kan krijgen. Elk voorbeeld is een goede reden om contact op te nemen met Team Performers. We maken een plan, afgestemd op uw situatie om het team blijvend beter te laten presteren.

Wat brengt het u?

De voordelen van een high performing team:
Kostenreducties door minder verzuim/stress
Meer winst, productiviteit en vitaliteit
Sneller en beter samenwerken
Meer plezier en energie
Een basis voor zelfsturing en eigen regie

Hoe bouw je een goed team?

Als Team Performers weten wij hoe je toekomstbestendige teams bouwt: de juiste setting, de benodigde ingrediënten, de sleutelmomenten, de fijne kneepjes en een goede borging.