Verona van de GraafJe kunt een ander niet veranderen, dat roept alleen weerstand op.
Sinds 2005 ben ik als trainer-coach actief betrokken bij de begeleiding van vraagstukken die spelen bij organisaties die continu moeten inspelen op de marktontwikkelingen. Na 25 jaar in het bedrijfsleven ben ik bij de toen, unieke organisatie, Nieuwe Dimensies begonnen. Na enige jaren ben ik in 2009 zelfstandig verder gegaan met Van de Graaf Training en Coaching.

Ik werk zowel in de profit als nonprofit sector. Ik hou van een directe, open manier van communiceren. Door mijn oprechte interesse, humor en doortastendheid voelen mensen zich snel vertrouwd en ontstaat een klimaat waarin men zichzelf kan zijn. Mensen laten ervaren en voelen hoe het anders zou kunnen en welk perspectief dit biedt. Verandering komt van nature tot stand door verlangen en het ervaren van pijn. Het bewust worden hiervan en andere keuzes, maken dat het resultaat van de interventie zichtbaar is in teams en organisaties.

Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijks leven. Ik verwonder me over hoe zaken lopen in de persoonlijke relaties, het gezin, teams en organisaties. Samen onderzoeken hoe situaties tot stand komen en aan de slag gaan met het proces. Een proces waarin u leidend bent en waarin ik faciliteer en bewaak.

verona@teamperformers.nl
+31634894287