Raymond WitvoetOthers are merely mirrors of you!
Met een professionele carrière van meer dan 20 jaar waarvan de laatste 10 jaar als organisatie adviseur bij Syntens, breng ik een ruime ervaring met zeer diverse managementvraagstukken. Complexe fusietrajecten, strategische en organisatorische ontwikkeling, ingrijpende reorganisaties, alles kwam voorbij bij de begeleiding/advisering van een grote reeks diverse MKB-bedrijven. Het zwaartepunt lag voor mij indertijd vooral ook op het gebied van innovatie en sociaal ondernemen. Daar heb ik veel ervaringen in opgedaan.

De laatste jaren heb ik mij ook verdiept in persoonlijk leiderschap en intrinsieke motivatie, waardoor ik een breed pallet van harde en zachte elementen tot mijn beschikking heb. Mijn bijdrage ligt daarmee vooral op het succesvol helpen vormgeven en inrichten van organisaties, waarbij de resultaten, de menselijke maat en de toekomstbestendigheid een bepalende rol spelen.

Als voormalig Nederlands kampioen snowboarden weet ik uit eigen ervaring dat voor een optimale performance plezier enorm belangrijk is en hoe dit de intrinsieke motivatie voedt en flow mogelijk maakt.

In de pionierstijd van het internet bij World Online, ben ik zeer vertrouwd geraakt met snel veranderende omgevingen, steeds wijzigende businessmodellen en het structureel monitoren van de juiste financiele basis.

Uit mijn tijd als organisatie adviseur breng ik, naast ruime coachingservaring, een breed arsenaal aan modellen en methodieken mee zoals bijvoorbeeld Lumina Spark en dialoog.

In combinatie met een groot netwerk, mijn sterke conceptuele, inspiratiegedreven, ongedwongen en behoedzame eigenschappen weet ik waar nodig bruggen te bouwen en altijd een veilige ruimte ruimte te creëren waarin teams stappen kunnen zetten om te excelleren.

raymond@teamperformers.nl
+31624398567